FAQs

Q. WELKE BETAALMETHODEN ACCEPTEREN JULLIE?
We accepteren alle grote creditcards (VISA, Mastercard, AMEX) en PayPal-betalingen. We accepteren geen persoonlijke cheques, postwissels, directe bankoverschrijvingen, pinbetalingen of rembourszendingen.

Q. HOE VEILIG IS MIJN ONLINE BESTELLING?
Als je online koopt met je creditcard, worden al je gegevens ingevoerd op een SSL-beveiligde webpagina. Je informatie wordt dan SSL-gecodeerd en rechtstreeks naar het netwerk van onze creditcardprovider gestuurd, waar je kaart en transactie worden geautoriseerd en goedgekeurd. Je creditcardgegevens worden niet opgeslagen op onze servers.

Q. HOE KAN IK MIJN BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN?
Wij behouden ons het recht voor om op elk moment na ontvangst van de bestelling de bestelling of een deel daarvan naar eigen goeddunken te accepteren of te weigeren, zelfs nadat de klant een orderbevestiging heeft ontvangen of nadat de creditcard is geautoriseerd. Als de creditcard al is geautoriseerd voor de aankoop en de bestelling wordt geannuleerd, crediteren we de oorspronkelijke betaalmethode.

Voor elke annulering die wordt gedaan nadat een bestelling is geplaatst, worden annuleringskosten in rekening gebracht van $0,5, ongeacht het tijdstip waarop de bestelling is geplaatst (zelfs als dit slechts een seconde later is), omdat de zakelijke verwerker/creditcard ons kosten in rekening brengt voor annuleringen.

Bestellingen die al zijn ingepakt of verzonden, kunnen niet worden geannuleerd.

Q. WANNEER KOMT MIJN BESTELLING AAN?
De levertijd is gebaseerd op de verzendoptie die je hebt gekozen. Zodra de bestelling is verzonden, e-mailen we je trackinginformatie de volgende dag, omdat trackinginformatie over het algemeen 24 uur nadat we de bestelling hebben verzonden beschikbaar is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door de douane in jouw land.

Q. KAN IK MEERDERE KORTINGSCODES GEBRUIKEN IN ÉÉN BESTELLING?
Promotie- en kortingscodes kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties en kortingen, tenzij anders vermeld.

Q. HEB IK EEN ACCOUNT NODIG OM TE BESTELLEN?
Nee, je kunt ook als gast een bestelling plaatsen. Maar er zijn enkele voordelen als je een account bij ons hebt:

Snel afrekenen
Gemakkelijk je bestelstatus en bestelgeschiedenis bekijken
Ontvang updates over onze nieuwe releases en speciale promoties