OVER CATSPOILS

CATSPOILS, WAT IS HET, EN HOE WERKT HET?

Controleer kattengeur en elimineer deze volledig met Catspoils. Het is nog nooit zo eenvoudig, veilig en effectief geweest om de geur van uw kattenbakvulling volledig onder controle te houden. Terwijl veel ontgeurders gewoon de kattenbakgeur verdoezelen met maskerende middelen, silica of zuiveringszout, gebruikt dit kattenbakvullingstoevoegmiddel actieve kool om de geur te elimineren, waardoor de kattenbakvulling fris en uw huis schoner blijft. Actieve kool is het krachtigste absorptiemiddel dat de wetenschap kent en het enige bewezen middel om alle geuren in uw huis volledig te elimineren. De ultieme geurbestrijding is gemaakt van natuurlijk voorkomende grondstoffen zoals houtskool, kokosnootschillen, turf, notendoppen en hout, en is volkomen veilig voor mensen, huisdieren en het milieu. Deze niet-giftige, chemicaliënvrije en geurloze ontgeurder vangt, grijpt en elimineert zelfs de hardnekkigste geuren, waardoor uw huis schoner en gezonder wordt voor het hele gezin.
Onze gespecialiseerde koolstofmix werd vervaardigd tot een unieke korrelgrootte die geschikt is voor alle soorten kattenbakvulling. Kattenbakken voor katten zijn een must-have voor katteneigenaars, maar de geur die gepaard gaat met het gebruik van kattenbakken hoeft dat niet te zijn. En Catspoils maakt dat mogelijk met 1 schep!
Geniet van een geurloze kattenbak dankzij actieve kool, die niet giftig, vrij van chemicaliën is, terwijl het ook gevaarlijke bacteriën in de lucht elimineert die dierengeuren verspreiden. U zult van frisse en geurloze kattenbakvulling houden, en uw kat ook. Het is tijd voor een kattenbakdeodorant die natuurlijk beter werkt!

WAT IS GEACTIVEERDE KOOL?
Geactiveerde koolstof, het krachtigste absorptiemiddel dat de wetenschap kent, overtreft vrijwel alle andere middelen om verontreinigingen uit lucht en water te verwijderen en nu ook uit de ruimtes van uw huisdier. Andere geurbestrijdingsproducten gebruiken maskerende middelen, zoals silica of zuiveringszout, die een beperkte doeltreffendheid hebben, maar CatSpoils vangt en elimineert daadwerkelijk geurproducerende bacteriën en zorgt voor een schone, fris ruikende atmosfeer.

Actieve kool is in feite een spons die geuren opvangt en ze uit de lucht haalt via een proces dat bekend staat als adsorptie, waardoor de geurveroorzakende stof ingekapseld word en niet meer door de lucht circuleert.

De geadsorbeerde toestand, dat is wanneer de geurstof de lucht verlaat en wordt vastgehouden in de actieve kool, wordt een "lagere energietoestand" genoemd, wat is alsof de molecule in een gat valt en er niet meer uit kan. Gloednieuwe actieve kool heeft veel onbezette gaten en vrijwel elke verbinding die passeert valt in een gat en wordt vastgehouden, waardoor een geurvrije omgeving achterblijft.